Spaghetti slurpen bij Bavet, een nieuwe hotspot in Antwerpen

Antwerpen is sinds kort weer een leuk eetadresje rijker dat je misschien al kent van in Gent of Leuven, namelijk Bavet. Bij Bavet krijg je spaghetti op het bord. Je hebt keuze uit vier soorten. Verder kies je of je de classic of volkoren variant wil én – de fun part – welke toppings je wilt toevoegen. En tot slot kies je de portiegrootte. Eet je als een mouse, dog of horse?

 

 

Marketing ten top

Het zit ‘m in de details. Dat heeft Bavet goed bekeken. Het begint al met de funky namen op de menukaart, zoals de portiebenamingen maar bijvoorbeeld ook de spaghetti ‘OMG, they killed Kenny’. Voor de naam alleen zou je ’t bestellen, toch?

Ook leuk bedacht is dat je hier je eigen bavet kan vragen. Want oh ja, de crew is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke vlekken op je kledij.

Dat levert ongetwijfeld leuke instagrampassage op. Verder nog gespot: een heuse ‘Bavet van Antwerpen’ met nieuws over spaghetti en aanverwanten.

En, en?

Ik ging voor de Bavet Basil, spaghetti met basilicumsaus, pijnboompitten en rucola. Ik nam de volkoren sliertjes (als je blogt voor hashtag gezond heb je weinig keuze, haha :-)) in dog-formaat én ging voor 3 meatballs als topping. En een Moonpop mango delight met rozemarijn als dessert.

De spaghetti smaakte hoe spaghetti moet smaken. Perfect al dente en met een lekker sausje.

Als ik een opmerking mag geven, is dat mijn spaghetti onderaan wel echt zwom in de saus. Die bavet kwam dus zeer goed van pas.

Waar moeten we zijn?

Bavet bevindt zich in de bruisende Nationalestraat, op nummer 102. In Antwerpen.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *