Uitgetest in Knokke-Heist: Frops ijsjes

Op de Antwerpse persdagen maakte ik kennis met de nieuwste telg in de ijswereld: Frops van Bali Beach.

Frops staat voor FRuit OP een stokje. En dat is ook exact wat het is. Het is een 100% Belgisch merk met (voorlopig) 8 smaken. Ik proefde eerder al de editie Mango-Koko. En dat smaakte naar meer.

 

Concept store @Leopoldlaan

Dus stond een bezoekje aan de conceptstore hoog op de wishlist voor het volgende gezinsuitje naar Knokke. Zo gezegd, zo gedaan. Op dag 2 van dit heerlijk zonnige lange Pinksterweekend stonden we voor de koeltoog van de summer proof concept store te twijfelen over welk ijsje er het lekkerst uitzag. We besloten de bestseller Framboos-Limoen,  de Groene appel-Gember en de Aardbei-Koko te testen. Naast Frops vind je in de concept store ook de leukste goodies uit Bali.

 

Fruit, fruit, fruit… en een stokje

De ijsjes maakten hun belofte helemaal waar: je proeft écht fruit op een stokje. Het zijn heerlijke waterijsjes, maar dan vol van smaak en zonder kunstmatige kleurstoffen en geraffineerde suikers. De limoen in de Framboos-Limoen komt als subtiele nasmaak naar voren, de Aardbei-Koko is heerlijk zoet en valt vooral 100% in de smaak van Lex, maar de echte verrassing vond ik de Groene appel-Gember. Met dit zalige weer was het dé verfrissing van de dag!

Ook een bezoekje brengen?

De pop-up store bevindt zich ter hoogte van de Leopoldlaan 132, vlakbij de Lippenslaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *