10 om te zien nieuwigheden – de leukste upcoming healthy producten

Ik voelde me weer even een kind in een snoepwinkel want persbureau Yapado stelde deze week op de persdagen de allernieuwste producten voor. Het liefst wil ik ze jullie allemaal voorstellen, maar ik probeer me te beheersen en kies er de tien leukste (lees: lekkerste / meest healthy/ origineelste en faire) items uit. Ready, set, go! Okay… Beeld je in:

  1. Een gezond energiedrankje zonder cafeïne met de pep van koffie en de subtiele smaak van thee? Het bestaat en kreeg de naam QIQO. Het heeft een volledig natuurlijke samenstelling zonder een grammetje toegevoegde suiker. Je drinkt het koud of warm door het poeder te overgieten met (heet) water. Ik mocht alvast proeven en vond het eerder naar thee smaken dan naar koffie. Eerlijk is eerlijk: de afternoon dip kreeg geen kans.
  2. Een pleister met geneeskrachtige ingrediënten? En bovendien lief voor het milieu want 100% plastiekvrij en biologisch afbreekbaar (made of Bamboo). Patch heeft het allemaal en zelfs nog meer, want let zeker op de toffe verpakking.
  3. Een douchegel met een echt originele geur van kruiden en fruit waar je geen instant migraine van krijgt? Volledig plantaardig zonder nasty toevoegingen. Maak kennis met ‘Be Happy’ van Kneipp, met mandarijn en vetiver (btw, ook totaal geen idee welk kruid dat is? Never mind, het ruikt geweldig :-))
  4. Plastiekvrije rietjes die wel handig drinken? Deze herbruikbare rietjes van Klean Kanteen hebben een siliconen opzetstukje waardoor je niet het gevoel hebt dat je na een cocktail teveel je tanden gaat stukbijten. Waar blijft die cocktail?
  5. Een ‘verrukkelijk’ sausje (niet toevallig ‘umami’ in het Japans) dat je standaard roomsausje overtreft? Lima komt met een Umami saus op basis van Yuzu. Ik proefde het puur met een stukje tofu… echt keilekker!
  6. Een bijna volledig recycleerbaar ”flesje” bronwater met kartonnen/tetra verpakking die de naam JUST Water alle eer aandoet? Geen toeval dat het in Amerika zo hot is dankzij ambassadeurs zoals Jaden Smith en Jessica Alba.
  7. Een leuke milieuvriendelijke rugzak die voor meer dan de helft bestaat uit gerecycleerde materialen zoals hennepvezels en PET-flessen? Vaude maakte schattige en ook nog eens waterafstotende rugzakjes voor kinderen.
  8. Een reinigingsmelk-en-luierzalf-in-een voor suuuperzachte en irritatievrije babypoepjes? Een wattenschijfje en de hydraterende melk van Corine de Farme volstaat.
  9. Een mors- en BPA-vrije drinkbus die er eens niet kurkdroog maar enorm cute uitziet? Ik zag de kleine drinkbusjes van Klean Kanteen al van ver staan en ging er iets sneller door lopen om ze van dichtbij te kunnen bekijken. Vooral van die roze hartjes kreeg ik een instant smile op mijn gezicht.
  10. 100% natuurlijke voedingssupplementen die je body en brains in een maand tijd boosten? Minder stress, beter onthouden, een zacht velletje, gezonde haren en nagels of minder last van je menopauze… you name it, they have it. Elk potje heeft zijn dekseltje doel. Niet getest, maar wel getriggerd… de Clean & Green kuren van Purasana lijken me zeker het proberen waard.
QIQO
Patch
Kneipp douchegel met kruiden
Herbruikbare rietjes van Klean Kanteen
Op de achtergrond: umami saus van Lima
JUST Water
Gereclyceerde rugzak Vaude
Uiterst rechts de reiniging-en-luierenzalf-in-een van Corine de Farme
Niets dan hartjes voor deze BPA-vrije drinkbus van Klean Kanteen
De ”Oh yes, let me shine baby” voedingskuren van PuraSana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *