7 Leuke nieuwigheden gespot op de Press Days

De dagen zijn kouder en korter, er staat weer een nieuwe tijd voor de deur. Een tijd met feestdagen, dat belooft. En met een nieuw seizoen komen nieuwe producten. Ik had de kans om er als eerste kennis mee te maken tijdens de press days in Antwerpen. En natuurlijk neem ik jullie weer graag mee in de leukste nieuwigheden. Wat ik dan zoal ontdekt hebt dat eraan zit te komen? Echt te veel om op te noemen. Maar de leukste dingen zet ik hieronder graag al even in de spotlights.

 

 

1. Beware of the rosé cava van Lidl

Echt een topper is de pink cava van Lidl. Alleen al de zilveren verpakking is om op te eten drinken. Lekkere cava, leuke verpakking en nóg leukere prijs. Ja, ik ben grote fan!

 

 

2. Kook je rood met Elvea

Elvea is natuurlijk al bekend van zijn passata en Italiaanse sauzen. Nu wil het ook de boekenmarkt betreden met een eigen uitgebracht kookboek. De gerechtjes zien er heel leuk uit. Eentje heb ik al mogen proeven, en dat smaakte naar meer. Snel eens een receptje uitproberen, me dunkt. En als het meevalt, deel ik het hier. Beloofd!

 

 

 

3. Kneipp Body Lotion Mousse 2in1

Wat mij betreft is de nieuwste Kneipp Body Lotion Mousse dé nieuwste ontdekking! Het idee: douchegel en bodylotion in een. Je hoort het: tijdwinst, tijdwinst, tijdwinst! En gemakkelijk, want geen gedoe met achteraf insmeren en intrekken en al dat gedoe. Ik mocht hem uittesten en ik kan zeggen dat hij niet alleen lekker en subtiel ruikt maar ook nog eens heerlijk zacht aanvoelt. Daar zit de zoete amandelolie ongetwijfeld voor iets tussen. Ook nog leuk: er zitten geen paraffine, siliconen, kleurstoffen en bewaarmiddelen in. Ik zei het al: voor mij is dit dé ontdekking van het seizoen!

4. Sothys aftelkalender (aftellen niet verplicht)

Bij dezen een warme oproep aan diegene die met kerst mijn naam trekt: ik wil de aftelkalender van Sothys. Je weet wel, een kalender met achter elke dag een vakje met een cadeautje. In dit geval zijn dat verzorgingsproducten van Sothys. En nee, het maakt niet uit dat ik de kalender pas met kerst heb, ik kan me toch niet inhouden om alle vakjes in een keer open te maken 😉

 

 

5. Klean Kanteen

Ken  je Klein Kanteen al? Ze hebben isolatiebussen die roestvrij zijn, vrij van gifstoffen en een elektrolytische binnenkant hebben waardoor smaakstoffen niet worden opgeslagen of afgegeven.
Nieuw zijn de speciale flessen die ultra isolerend zijn en je drank of soep tot wel 24(!)u warm of koel houden. Ook de coating is vernieuwd zodat ze nog langer dan lang meegaat. Misschien wel iets voor op het kerstlijstje? Gaat perfect samen met het gezonde levensstijlvoornemen voor 2018 lijkt mij!

6. Bosto 90sec

Flashback naar mijn Erasmustijd met deze Bosto 90sec: gestoomde Bostorijst in een handige portie om in 90 seconden in de microgolf op te warmen. Ideaal voor die dagen waarop je geen tijd hebt om te koken en het toch gezond wilt houden. Ik maakte er al gretig gebruik van in Spanje en ik kan zeggen dat het echt een gerief is om in je kast te hebben liggen. In België komen ze nu op de markt met meteen twee smaken van formaat: Coriander-Ginger en Coconut-Lemongrass. Nom nom nom!

7. Yagua Detox Juicer

We moeten allemaal meer water drinken. Maar soms wil je net iets anders. De kans is groot dat je dan een frisdrank of vruchtensapje neemt. Helaas bevatten die vaak veel suiker en weinig voedingsstoffen. Maar kijk, nu is daar Yagua Detox Juicer om mee af te wisselen. Yagua Detox Juicer is een drank op basis van groene thee en veenbes, en zit in een flashy paarse verpakking. Je vindt het bij Colruyt en bij sommige Albert Heijns.

Press Days, wasda?

Met elk nieuw seizoen komen nieuwe producten op de markt. De bedrijven achter deze merken willen deze nieuwigheden natuurlijk onder de aandacht brengen. Daarom nodigen ze voor de launch pers uit om alvast kennis te maken. En ja, de nieuwe pers zijn ook bloggers. En zo kreeg ik ook een uitnodiging. Heel erg leuk natuurlijk, zeker omdat ik altijd op de eerste rij sta om nieuwe dingen uit te proberen. Ik schreef er dan ook al eerder over, zoals deze over mijn eerste press day in 2016 of die van het eerste seizoen van 2017. Aan de bureaus: bedankt voor de uitnodiging! Helaas ben ik deze keer maar op een plaats geraakt bij Yapado.

Wat vind jij de leukste nieuwkomer?

Zo, dit waren was mijn selectie met 7 favoriete ontdekkingen. De pink cava van Lidl en de Kneipp Body Lotion Mousse zijn mijn topfavorieten onder de favorieten. En die aftelkalender van Sothys mag onder mijn kerstboom liggen (hint hint). Wat vind jij de leukste nieuwkomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *