De 7 meest gelezen artikelen van 2017

Hebben jullie het gevoel dat het afgelopen jaar als een flits voorbij is gegaan? Ik wel. Misschien omdat het zo’n goed gevuld jaar was. Maar het was voor mij ook een topjaar, hopelijk voor jullie ook!

In 2017 ben ik namelijk voor de tweede keer mama geworden, heb ik ongelooflijk veel fijne dingen gedaan met oude en nieuwe vrienden, verschillende citytrips gedaan en heb ik me weer helemaal kunnen uitleven in wat ik graag doe, schrijven. Zo heb ik de stap gezet om freelance te beginnen schrijven én heb ik me ontzettend kunnen uitleven met deze blog. Met nieuwe stukken bedenken, uitschrijven, brainstormen met andere bloggers en events bijwonen. Hoe zeggen ze dat weer: time flies when you ‘re having fun. Zoiets.

Meest gelezen

2017 mag wat mij betreft dus nog eventjes in de spotlights staan met een overzicht van de leukste blogberichten. Maar hoe kies je die? Daarom laat ik de keuze aan jullie over en som ik de 7 meest gelezen artikelen op. Hier komen ze…

1. Aanrader: webshop Blabloom

Blijkbaar waren jullie heel benieuwd naar wat ik van deze webshop met hippe kinderproducten vond. Nu weten jullie meteen waar ik mijn kindercadeaus koop. De bakstenen winkel is trouwens ook heel leuk voor wie in de buurt woont van Houthalen-Helchteren.

Naar het artikel

2. Uitgetest: floaten

Wie mij kent weet dat ik altijd te vinden ben om iets nieuws uit te proberen. Floaten had ik nog niet gedaan en stond al eventjes op mijn lijstje om afgevinkt te worden. Toen ik ergens las dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap, heb ik meteen een afspraak voor een testsessie gemaakt.

Naar het artikel

 

3. Chinese voedingsleer, een introductie

Toen ik werd uitgenodigd door Welness Academie om de cursus Chinese voedingsleer bij te wonen wist ik niet goed waaraan me te verwachten. En eerlijk gezegd wist ik nog niet erg veel over de Chinese kijk op gezonde voeding. Maar geïnteresseerd was ik wel, dus trok ik naar Hasselt om me een dag te laten onderdompelen in Yin en Yang, metaaltypes en verzuring. Wat ik onthoud: je bent niet wat je eet, je bent wat je verteert.

Naar het artikel

4. Gezond lunchen by Hygge in Antwerpen

Als er in Antwerpen een nieuw lunchadres is, dan ben ik er als eerste bij om het uit te testen. En al helemaal als ze gezonde kost hebben. Bij Hygge kan je ’s middags aan een biologisch lunchbuffet aanschuiven. En dat bleek nog superlekker ook.

Naar het artikel

5. Recept: heerlijk rijke wortelcake

In 2017 heb ik mijn oven behoorlijk wat uren laten draaien. Niet al mijn bakcreaties halen mijn blog, maar de meest lekkere en gezonde natuurlijk wel. Voor deze wortelcake heb ik wat testbaksels doorstaan, maar het resultaat mag er zijn vind ik.

Naar het artikel

6. Mol, moller, molst. Wie is de mol?-stadsspel uitgetest!

Op een van de leuke etentjes met de blogvriendinnen kwam het idee: laten we de Mol naspelen. Het was nog wachten tot in oktober maar het wachten werd beloond: het werd een topdag bómvol adrenaline.

Naar het artikel

 

 

7. Hotspots: 7 leuke adresjes voor een citytrip Londen

Altijd leuk: nieuwe adresjes ontdekken in steden waar je niet al te vaak komt. Nog leuker: die hotspots delen. Zo schreef ik in 2017 o.a. over Gdansk, Amsterdam, Eindhoven, Kortrijk en Londen. Om mijn tips voor Londen te selecteren ben ik heel kritisch geweest, want anders was het wel een heel lange blogpost geworden. Benieuwd over welke hotspots er in 2018 aankomen? Ik ook, can’t wait!

Naar het artikel

Tot zover deze terugblik. En voor nu: all the best for 2018… Maak er een pracht van een jaar van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *