7x leuk & healthy producten om te ontdekken

Het waren onlangs weer persdagen waar de nieuwste producten worden voorgesteld. Ik selecteerde alvast de leukste & healthy producten. Kijk maar even mee…

1. Kneipp natural lipcare

Een goed product, leuk en natuurlijk verpakt en een slogan als ”Did you already kiss today? Naturally!”…en ik ben helemaal verkocht. Deze lipbalsem is 100% natuurlijk en bestaat uit amandelolie en candelillawax of vanille. Maar ook wat er niet inzit is interessant, want deze lipcare bevat geen paraffine, siliconen, conserveringsmiddelen en is natuurlijk niet getest op dieren.

2. Juice Booster van Little Miracles

Een boost nodig? Dan belooft Little Miracles raad met deze Juice Boosters. Ik probeerde het shot uit met ”Grapes, Ginger % Acai” en dat was inderdaad een oppepper. Andere smaken zijn bijvoorbeeld ”Ginger & Lemon” en ”Pomegranate % Chili”. Voor nog geen twee euro koop je ze bij o.a. Bio Planet. Just give it a shot.

3. Ginger/Yozu pasta van Lima

Een stoofpotje of wok op smaak brengen wordt nog gemakkelijker met de nieuwe pasta’s van Lima. Beetje Yuzu, Wasabi of Gember toevoegen en je gerechtje krijgt meteen een nieuwe dimensie.

4. Pure Via

Dat deze een persoonlijke favoriet is wisten jullie al… zeker de versie om te bakken. Deze ‘suiker’ heeft geen swingend effect op je bloedsuikerspiegel, want ze bestaat uit Stevia. Maar dan zonder die typische Steviasmaak. Madam Bakster bakte er deze heerlijke guiltfree chocoladekoekjes van.

5. Tabasco sweet chili popcorn

Plan je een feestje en wil je je gasten verwennen met iets nieuws, dan is deze ”Sweet Chili BBQ Popcorn with Tabasco” wellicht een aanrader. Of een grapje met hen uithalen omdat ze zoete popcorn verwachten… dat kan ook ­čśë

6. Faux Gras van Gaia

Het is echt zo: eenden en ganzen moeten onnodig lijden voor foie gras. Ik begrijp echt niet dat mensen dit zonder schuldgevoel kunnen opeten. De smaak heeft daar wellicht mee te maken. Daar bedacht Gaia iets op: de Faux Gras. Deze ‘foie gras’ is 100% natuurlijk en diervriendelijk, zonder palmolie. En lekker, natuurlijk. Je smeert ‘m dus guiltfree op de kersttoastjes.

7. Polar watch

Oude of nieuwe voornemens om je sportdoelen waar te maken? En nog geen tips op je kerstlijstje? Dan is een sporthorloge van Polar een goed idee. Je hebt geen smartphone nodig om je loopafstand, snelheid en hartslag op te volgen. Je beschikt over alle data die je nodig hebt om je doelen te realiseren en je trainingsgegevens worden omgezet in advies. Zeker weten dat je op die manier je voornemens waarmaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *