Over mij

Hallo, fijn dat je wat meer wil weten over mijn blog. Laat ik me voorstellen: ik ben Ariane, een prille dertiger die redelijk gulzig in het leven staat en daar het maximaal wil uithalen. Als jonge mama van een klein krullebolleke en een guitige meid, als owner van een uitdagende job, als vriendin van een aantal geweldige mensen en als awesome partner, lieve dochter en happy zus heb ik daarmee mijn handen vol.

DSC_0520

En toen kwam het: ik was onderweg mezelf verloren. Ik was zo druk met voluit leven met de gaspedaal op full speed. Maar ook met niet-voelen en met niet-luisteren naar mijn lichaam. Tot het niet meer ging en mijn lichaam onnegeerbaar protesteerde. Ken je die uitspraak `Luister naar je lichaam wanneer het

fluistert, zodat het niet hoeft te schreeuwen`? Exactly that!

Gelukkig vond ik de sleutel tot een ander verhaal. Nog steeds een gulzig leven, maar wel een waarin ik ook mezelf tot agendapunt heb gedoopt. Dat lijkt simpel, maar er gingen emmers vol nieuwe inzichten, interessante ontmoetingen, inspirerende koffiepauzes, nuttig advies en verfrissende literatuur aan vooraf. Mijn vaten zijn goed gevuld geraakt. Ik vond een nieuwe way of living, en ik voel de energie door mijn aderen stromen.  En dat, liefste lezers, wil ik delen via deze blog om ook anderen te inspireren om die full speed pedaal wat vaker te temperen.

IMG_3271(1)

Mijn succesformule is simpel: cherish your body, nourish your soul and eat good food voor de volle 80%. Dat zijn niet toevallig de drie pijlers van deze blog waarin ik mijn tips, ontdekkingen en inspiratie met jullie deel. De overige 20% staan voor bewust `ongezond`, want ook dat past in een relaxte lifestyle. Ik hoop dat mijn zoektocht kan inspireren. En stiekem is het ook een goeie reminder aan mezelf om te blijven verdiepen in mijn plan G(ezond).

Heb je een vraag voor mij? Mail me gerust op ariane@hashtaggezond.be