Hoera, Hashtag Gezond bestaat 1 jaar!!! + Giveaway

Hoera, het is feest! Want Hashtag Gezond mag een kaarsje uitblazen. Ruim een jaar geleden stipt ik immers een nieuw puntje op mijn bucket list aan: een blog beginnen. Gewoon, omdat ik het heel leuk vind om te schrijven over dingen die ík leuk vind (ter afwisseling van de zakelijke teksten die ik als marketingverantwoordelijke soms schrijf). Over het topic moest ik iets langer nadenken. Maar na een helse periode van ongezond leven (veel stress, suiker en weinig beweging), vond ik het een leuk idee om niet alleen mezelf maar ook anderen mee te nemen in de zoektocht naar meer gezond.

Vandaag, een jaar later, kan ik terugblikken op een tot hiertoe erg fijn avontuur. Een jaar vol schrijfplezier, hopen inspiratie om gezonder te leven, tal van nieuwe ervaringen én een leuke bende nieuwe contacten in de blog- en PR-wereld.

Om de eerste verjaardag te vieren, is er een leuke giveaway te winnen. Hoe je die kan winnen lees je verderop. Dan rest me jullie nog een grote dankjewel te geven om mijn blog zo talrijk te lezen en voor alle feedback, bedankt!

Een terugblik: mijn toppers

Ik krijg wel eens de vraag hoe ik het allemaal combineer en waarom ik er tijd aan spendeer. Mijn antwoord is altijd hetzelfde: om anderen te inspireren. En natuurlijk vind ik het zelf ook fijn om nieuwe dingen, ervaringen of adresjes uit te proberen.

Als blogger word je ook wel eens uitgenodigd bij de opening van nieuwe hotspots en op allerlei feesten, persevents en zelfs cursussen. Dat leverde niet alleen een hoop nieuwe inspiratie op, maar ook een leuke bende nieuwe blogvrienden waarvoor ik heel dankbaar ben.

Special thanks to Mariska van Buitengewoon anders, Freya van Miss Olivia’s world, Valerie van La Vie de Falderie, Chrisje van Wereldgenieter én Lai-Wah van Ikook. Dat zijn stuk voor stuk topladies en aanraders van blogs!

Volgende vijf artikels waren volgens jullie dé toppers van het afgelopen jaar:

Een vooruitblik: what’s new?

Natuurlijk zijn er ook dingen die misschien iets minder vlot lopen dan ik zou willen. Zo zou ik graag wat vaker willen schrijven. Of wat meer actief zijn op social media. En ook de lay-out kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Helaas is tijd vaak een spelbreker, want op mijn vrije momenten wil ik er natuurlijk ook graag zijn als mama, partner en vriendin. Als er een ding is dat ik het afgelopen jaar geleerd heb, is dat niet alles wat kan ook moet.

Speciaal voor de eerste verjaardag heb ik de site in een nieuw kleedje gestoken.

Ben heel benieuwd naar jullie feedback! De inhoud verandert niet: je blijft er inspiratie vinden over gezond leven, in de heel brede zin van het woord.

Wie jarig is trakteert: winactie

Geen verjaardag zonder cadeautjes. Daarom geeft Hashtag Gezond voor de gelegenheid een Giveway weg met niets dan Feel Good stuff ter waarde van meer dan 100 euro.

Wat zit er zoal in:

 • Facial Soap van Clinique t.w.v. 20,70 euro
 • Heerlijke Body Spray ”Pink Vanilla Kiss” en ”Vanilla” van Body Fantasies Signature t.w.v. 9,98 euro
 • Luxe handbalm Rituals 70 ml t.w.v. 9,99 euro
 • Water-based nail polish van Nailmatic t.w.v. 8,95 euro
 • Ice Crusher van Lékué t.w.v. 24 euro
 • Eyelure Laches nr. 003 t.w.v. 7, 99 euro
 • Elegant Touch Nails Nude Porcelain t.w.v. 9, 99 euro
 • Inspiring Quotable Magnets ”Life is not measured by the number of breaths we take, but by the number of moments that take our breath away” t.w.v. 4,99 euro
 • Peppermint en White Moonlight thee t.w.v. 4 euro
 • Molton Brown Body Wash Rhubarb & Rose travel size 30ml t.w.v. 7,99 euro
 • Mini Rituals bodylotion 47ml

Hoe kan je winnen?

 1. Volg hashtag_gezond op Instagram en/of Facebook
 2. Zoek de foto van de Giveaway
 3. Tag minstens 2 vrienden waarvan je denkt dat ze deze Feel Good Box ook graag zouden winnen
 4. Extra kans indien zowel Facebook als Instagram
 5. Doe een schietgebedje 😉

Op 9 juli gaan alle deelnemers in de trommel en wordt de winnaar bekendgemaakt. Good luck!

 

7 Comments

 1. Hey Ariane,

  Mooie, frisse lay-out met persoonlijke toetsen… Knap! En ik ben ook enorm blij met ons bloggergroepje.

  Dikke kus en proficiat!
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *