Klaar voor een nieuwe foodbar in Antwerpen? Hier is Klaar.

Duurzaam. Ecologisch. Biologisch. Zonder dure labels en etiketten. Dat is Klaar. De nieuwe foodbar vlakbij de Meir in Antwerpen. Een foodbar is het zeker, want naast een relaxte lunch- en koffieplek is het ook een shop waar je speciale lekkernijen scoort. Denk aan ambachtelijke notenpasta’s, oliën, pasta en speciale dranken. Lunchen, bijkletsen en tegelijk shoppen? Van een win-win-win gesproken!

 

 

Klaar opende in december en ik kwam er al vaker voorbij. Van buitenaf had ik nooit verwacht dat het zo’n toffe plek zou zijn. Het is echt gigantisch groot vanbinnen, maar aan gezelligheid geen gebrek. Het is ook een co-werkplek. Moet ik een volgende keer ook eens uitproberen.

 

Het concept verklaart de naam. Je bestelt namelijk aan de bar, neemt je drank mee, zoekt een tafeltje en wacht tot je ‘buzzer’ afgaat om je lunch op te pikken aan de keuken. Klaar.

Ook niet onbelangrijk: wij werden echt heel snel bediend. Zeker niet onbelangrijk als je net als ik even tijdens de middagpauze langsgaat.

 

Wij gingen voor de open veggie toast. Ik nam er eentje met baba ganoush, champignon en hazelnoot. Naast mij werd de open toast guacamole gepresenteerd.  Klein minpuntje: voorlopig staat er alleen filterkoffie op de menu. Koffie van Cuperus, dat wel. Maar als verstokt cappuccinodrinker vond ik het wel jammer om niet af te sluiten met mijn favoriete drankje. En dan nu het goede nieuws: binnenkort zouden er ook andere koffievarianten te vinden zijn.

 

Kortom – en ik denk dat je nu wel weet wat ik ga zeggen –  zoek je een plek om lekker te lunchen, een koffie te drinken (filterkoffie) of een specialleke te foodshoppen? En dat midden in de stad? Dan moet je heel zeker eens bij foodbar Klaar passeren.

One Comment

  1. Vandaag langsgegaan en ’t bleek al gesloten wegens verbouwing. Best raar want ’t is nog maar just open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *