My happy time bij The Happiness Café (Eindhoven)

Beeld je in: stralend zonnetje (ein-de-lijk), gezellig terrasje (midden in de gezellige shopping area) en heel lekkere finger food to share (lekker én gezond). Mijn tijd bij The Happiness Café Eindhoven had ál die ingrediënten.

Bij The Hapiness Café kan je de ganse dag door ontbijten. Overnight oats, versgebakken bananenbrood, toast met avocado, acai bowl of zelfgemaakte granola, de keuze is groot. En je hoort het al: je ontbijt niet alleen heel lekker, maar ook met vééél vitaminen.

Omdat wij écht niet konden kiezen (da’s trouwens een algemener probleem), namen we de I-can’t-choose-platter ”classic breakfast party” met versgebakken meergranenbrood met hummus en guacamole, een gekookt eitje, een potje granola met vers fruit, een stukje bananenbrood, een meergranencroissant en een oranje vitamineshot.

Omdat ik de voorbije dagen weinig groenten had gegeten, dronk ik vooraf een Green Protein Sapje met ananas, spinazie, amandelmelk, vegan proteïnepoeder, banaan en spirulina.  Bij het ontbijt nam ik nog een heerlijke cappuccino met bonen van stadsbranderij BeanBrothers.

Een ding is zeker: deze plek doet zijn naam alle eer aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *