De tien meest gelezen blogposts in 2016

Allereerst mijn mooiste wensen voor het nieuwe jaar. Dat 2017 een topjaar mag worden!

Bij een nieuw jaar hoort een terugblik op het voorbije jaar. En dat blijkt een hele mooie, want 2016 was voor mij een heel bijzonder jaar. Zo beslisten we om voor een tweede kindje te gaan, heb ik heel wat nieuwe fijne mensen leren kennen en startte ik zo’n halfjaar geleden een blog op.

Een halfjaar en een hoop artikelen, ervaringen en ontmoetingen later blik ik tevreden terug. Jullie fijne reacties doen me ongelooflijk veel plezier. Een hele dikke merci daarvoor!

Ik was zelf heel benieuwd naar de top 10 van de meest gelezen blogposts van 2016 en deel ze graag met jullie. Hier komt ie…

 

1.Getest: eethuis Cuit

IMG_5618Toch wel verrassend vind ik zelf: mijn verslag over het gloednieuwe eethuis van Colruyt werd hét topartikel van het jaar. En niet onterecht wat mij betreft, want het was écht een fijn bezoek. Ik heb er heerlijk en puur ontbeten. Als je er nog niet geweest bent: ik vind het echt een aanrader!

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/getest-cuit-nieuwe-eethuis-cru

 

2. En toen werd mijn zoontje niet meer wakker

Over deze blogpost heb ik misschien wel het langst getwijfeld. Het was ook mijn eerste persoonlijk artikel. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Eindelijk eens het verhaal van me afschrijven. En daarna geraakt worden door jullie lieve, oprechte reacties. En hopelijk een hart onder de riem kunnen steken bij mensen die iets soortgelijks meemaken. Want zoals jullie weten is uiteindelijk alles helemaal goed gekomen met mijn zoontje. Gelukkig maar!

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/en-toen-werd-zoontje-meer-wakker

 

3.Uitgetest: restaurant Loff in Breda

img_7844Een van de meest recente posts: een verslagje van het bezoek aan vegetarisch-biologisch-vegan restaurant Loff in Breda. Wij waren er op tweede kerstdag en dat bleek een heel goed idee want het eten was heel lekker én gezond. Zo moet het zijn!

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/uitgetest-restaurant-loff-breda

 

4. Ontdekt: winkelconcept Cru

IMG_4312En ook het artikel over Cru, de nieuwe versmarkt, scoorde goed. Pure smaken, pure luxe. Zo zou ik winkelconcept Cru omschrijven. Niet voor de grote boodschappen, want goedkoop is het niet, maar voor een heerlijk aperitief(hapje), patisserie of speciale groenten en fruit is dit hét adres.

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/ontdekt-cru

 

5. Recept: powerballs healthy pralines

image3Ondertussen zijn er al heel wat recepten de revue gepasseerd, maar het begon allemaal met een recept van powerballs. Ik maak ze zelf regelmatig omdat het lekker is en enorm handig voor tussendoor.

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/recept-powerballs-healthy-pralines

 

6. Ingrediënt zoekt recept: boekweitmeel

Ken je dat, je hebt een ingrediënt in je kast zitten maar je weet niet wat je ermee aan moet? Dat heb ik redelijk vaak. Zo had ik al even boekweitmeel in huis, maar er een gerecht mee maken kwam er maar niet van. Uiteindelijk maakte ik er boekweitkoekjes van en deelde ik graag het recept.

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/recept-powerballs-healthy-pralines

 

IMG_3601

7. Drie kleine down-to-earth meditaties

Als er een ding is waar ik ondertussen wel achter ben, is het dat stress echt voor niets goed is. Je cortisol stijgt erdoor en doet niet veel goeds in je lichaam. Wanneer je de gevolgen merkt, is het vaak al te laat. Gelukkig kan je er iets aan doen, namelijk regelmatig rustmomenten inbouwen. En dat die niet heel groots of tijdsintensief moeten zijn, lazen jullie in het artikel over drie kleine down-to-earth meditaties.

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/drie-kleine-down-to-earth-meditaties

 

8. Uitgetest: drie bio adresjes in Antwerpen

Ik schreef al over allerlei hotspots in verschillende steden, zoals Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Parijs, maar die van Antwerpen werden het meest gelezen. In dit artikel somde ik drie favoriete eetadresjes op.

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/uitgetest-drie-bio-eetadresjes-in-antwerpen 

 

9. Paris c’est chic: 1 dag in Parijs

IMG_3449Maar ook het verslagje over Parijs lazen jullie graag. Het was dan ook een goedgevulde topdag met mijn zus vol met nieuwe ontdekkingen en leuke hotspots.

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/1-dag-in-parijs 

 

 

10. 7 producten met (veel) verborgen suikers: ken je deze al?

img_7767De top 10 wordt afgesloten met een artikel over verborgen suiker. Ik wist al langer dat suiker bijna aan alle voedingswaren wordt toegevoegd, maar toen ik in mijn zwangerschap op doktersadvies echt helemaal suikervrij moest gaan eten, schrok ik van al die verborgen suikers. Ik lijstte 7 producten op waar je toch niet meteen suiker in zou verwachten. En probeerde ervan af te blijven 😉

Gemist/nog eens lezen? http://www.hashtaggezond.be/7-producten-verborgen-suikers-ken-al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *